Само в 7DniFutbol.bg

Най-големият скандал в Първа лига избухва днес, разпада се елитен клуб?

7 Dni Futbol18.09.201717030
Етър - Верея, Иван Скерлев, Мирослав Енчев

Тежки мигове може да настъпят за Верея днес. Търпението на треньор и футболисти очевидно се изчерпва. Верея е големият хит на първенството, като под ръководството на Илиан Илиев старозагорци се представят повече от впечатляващо. Последната им победа бе в събота с обрат срещу Дунав, но след нея отново основната тема не бе играта на отбора, а се говореше само за пари и проблеми.

“Ние за пари няма да говорим, утре или в понеделник трябва да стане ясно какво правим. Така не може да продължава. Като има проблем се опитваш да го разрешиш, а не да му обръщаш гръб”, заяви Илиев.

Днес действително ще има среща между шефовете и Илиев. Ако няма плащане на задълженията, а само поредни обещания, няма да е изненада, ако играчите и треньорите решат да си съберат багажа и да си тръгнат.

Както е известно, преди време самият Илиан Илиев разкри, че има клауза да си тръгне по всяко време, като само дължи едноседмично предизвестие на шефовете. Твърде вероятно е, ако проблемите продължат той да се възползва от тази опция.

“Меридиан мач”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ