Само в 7DniFutbol.bg

Култов Крушарски след срама на “Лаута”! Оплю Кики, обяви глоби за липса на воля и отсече: Ботев ще ги бием с юношите!

7 Dni Futbol17.09.201711680
крушарски

Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски направи поредният си култов коментар за ситуацията в отбора. Той заяви, че ще има глоби за играчите, които не са показали воля срещу Славия и, че няма да позволи да бъде атакуван треньорът Войн Войнов.

“Каквото видяхте вие, това видях и аз. Безволева игра на някои хора, които ще си получат заслуженото. Треньорът този път не е виновен и няма да се допусна да се спекулира с треньора. Не като Дани Кики сега да ми се гърчи, че си иска парите. Кои пари си искаш? За какво да го върна? Аз харча лични пари, които са ми доста скъпи. Глоби ще има за определени хора. И то жестоки глоби, ще има и предупреждения последни.

Знаех, че пак ще паднем. Вътрешно ми говореше, че имаше напрежение. То това само кьоравия не го е видял. Тази година пак ще съм в шестицата.

Ботев ще ги бием. С юноши ще ги бием. След разговор с тарторите ще се оправим. Проблемите с феновете са си мои и аз с тях ще се разбера. Пак ще станем публика за подражание”, каза босът на пловдивчани.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ