Само в 7DniFutbol.bg

Радуканов скръцна със зъби, не му пука за заслугите на Дани Младенов: Никой не е по-голям от отбора!

7 Dni Futbol17.09.20171290
радуканов

Треньорът на Пирин Милен Радуканов заяви, че равенството с Витоша (0:0) е заслужен резултат предвид показаното на терена. Наставникът не промени мнението си за конфликта с Даниел Младенов, като заяви, че никой в отбора не е по-важен от колектива независимо от заслугите си.

“Справедлив резултат с оглед на това, което стана на терена. Имахме желание да спечелим, но не създадохме достатъчно голови положения. Липсваше ни самочувствие и спокойствие. Прибързвахме с топката и не си подавахме на време. Мачът беше посредствен и не ми хареса”, бе мнението на наставника.

“Днес трябваше да играем на различни обороти. Труден ни е подобен начин на игра и не можем да държим дълго топката. Срещу силните отбори играем силно, а срещу отборите от нашата черга и новаците не толкова”, констатира той.

“Без попълнения ще ни е много трудно. Ще видим как ще изкараме до зимата. В Пирин амбициите за Купата на България винаги са големи. Ще направим всичко възможно да продължим. С оглед на малкия кадрови потенциал ще е доста трудно”, заяви треньорът относно мача с Ботев (Враца).

“Никой не над отбора заради заслуги или каквото и да е друго”, лаконичен бе Радуканов относно дисциплинарната санкция на Даниел Младенов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ