Само в 7DniFutbol.bg

Сензационно! Стойчо Стоилов опитал да измъкне една от големите звезди на Левски!

7 Dni Futbol17.09.201735780
стойчо стоилов

Левски прави невиждана от много години селекция и на Герена пристигат сериозни имена от европейския футбол. Всичко това започна някъде в края на юни, след като трансферната политика бе сменена на 180 градуса и бе решено да се дават пари за привличането на класни играчи.

Според информация на Novsport.com, обаче в Левски са били много близо до провал още при привличането на испанеца Жорди Гомез. Халфът дойде на Герена със сериозна визитка и с всеки изминал мач започва да доказва безспорната си класа. Гомез, обаче е бил на крачка от договор с вечния враг на “сините” – ЦСКА.

Той е бил предложен на ръководството на “червените” от агента Лъчезар Танев и дори е провел няколко разговора със Стойчо Стоилов. Жорди Гомез е бил близко до разбирателство и подпис, но в крайна сметка се е получило разминаване по някои от условията и трансферът е пропаднал.

Впоследствие към испанеца са се насочили от Левски и се стигна до привличането му. Не е ясно дали футболистът е намалил част от претенциите си или те са били удовлетворени от “сините” в пълен размер.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ