Само в 7DniFutbol.bg

Това е по-скандално и от теслите на депутата! Не е истина каква цифра зрители обявиха след Черно море – ЦСКА

7 Dni Futbol17.09.201724410
_MG_0274

Черно море и ЦСКА изиграха инфарктен мач вчера във Варна, а трибуните на “Тича” се пръскаха от напрежение и фенове! На стадиона нямаше празно място и двете агитки създадоха невероятна атмосфера, даже прекъснаха и мача за 5-6 минути с пиро-хореографиите си.

ЦСКА превзе „Тича“! Армейците нокаутираха Черно море с гол в края, реферът се скъса да реже лидерите

И днес от bulgarian-football.com обявиха толкова скандална бройка на присъствалите фенове, че дори теслите на съдията-депутат от вчера са по-приемливи! Според сайтът, който следи изкъсо всичко в българския футбол на всякакво ниво, на “Тича” са присъствали приблизително 6000 зрители! Че те само феновете на ЦСКА бяха на половината на това! Всички спортни медии изказаха предположения за между 7500 и 9000, а сайтът, от който уж се черпи информация за посещаемостта дори от някои клубове, обяви по-малко от това!

Официалната информация за общият брой продадени билети може да дойде само от Черно море. Варненският клуб единствен може да обяви дали вчерашният двубой на “Тича” е подобрил рекорда за най-посетен мач извън София от началото на сезона. Засега първенството се държи от Берое – ЦСКА, който бе изгледан от почти 9000 зрители.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ