Само в 7DniFutbol.bg

Наско Сираков проговори за Левски и нападна немотивираните футболисти

7 Dni Futbol17.09.20174720
наско сираков боримиров красимир иванов

Голмайстор №1 в историята на Левски Наско Сираков отново коментира темата с евентуалното му завръщане в клуба на сърцето му. “Аз не мога да изляза от Левски. Това, че не съм на работа в Левски… Това, което съм дал на клуба, никой не може да ме изкара от Левски”, каза Сираков, който даде интервю за bTV.

Toй се изказа остро за българския футбол и по-специално за играчите, които се изявяват по родните терени. “В България се играе най-бавния футбол в Европа, казвал съм го и преди. Голяма част от нашите футболисти не са добре подготвени физически. Не говорим за техниката. Като чуя “нашите футболисти може би не бяха мотивирани”… Ако футболистите не са мотивирани, трябва да бъдат застреляни веднага, да не се мъчат. А също така и треньорите и ръководителите. Какво значи един човек, който с това си вади хляба, получава изключително сериозни пари в момента, и да не е мотивиран”, коментира Сираков.

Попитан какво е за него Левски, легендата отговори: “Голямата ми любов”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ