Само в 7DniFutbol.bg

Херо изхвърля поне шестима от Лудогорец през зимата

7 Dni Futbol17.09.20177270
херо

Наставникът на разградчани Димитър Димитров-Херо планира сериозни размествания в състава още за зимната пауза. Той е набелязал поне 6 човека, с които клубът трябва да се раздели. Сред тях е със сигурност Върджил Мисиджан, който бе свален от самолета за Истанбул, след като категорично отказал да преподпише договора си.

Той се бил разсърдил, след като за него била получена оферта за доста сериозни пари от Република Корея. Шефовете на „Лудогорец“ обаче били категорични, че сумата за клуба е прекалено малка и заради това я отхвърлили. Мисиджан отдавна иска да се махне от Разград и това го обидило. Заради това и отказал да поднови контракта си, пише “24 часа”.

Абел Анисе също е с изтичащ договор и ще му се търси спешно нов отбор. Вече били набелязани и новите попълнения, като вече били водени преговори с тях през лятото, но до трансфер не се стигнало. Сега обаче вече всички са с изяснени позиции и трябвало да стане по-лесно.

Със сигурност съставът на разградчани ще бъде сериозно подменен.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ