Само в 7DniFutbol.bg

Началото на края за Гошо Петков дойде! Ветеранът аут заради италианец

7 Dni Futbol16.09.20176790
Септември София - Славия, Георги Петков
Най-възрастният футболист в Първа лига Георги Петков не попадна в групата на Славия за гостуването на Локомотив в Пловдив утре от 20 ч. 41-годишният ветеран е изместен от 22-годишният италианец Емануеле Джерия, който си заслужи договор с “белите” по време на паузата за националните отбори.
За Петков това изглежда като началото на края на професионалната му футболна кариера, която започва през далечната вече 1994 г. Вратарят по всяка вероятност ще спре с играта след края на сезона и ще започне официално да се занимава с треньорска дейност, като досега той няколко пъти уточни, че има договорка с Венцеслав Стефанов на новото поприще да се изявява в Славия. През последната година Петков е преследван и от контузии, като сега отново травма е причината той да пропусне втори пореден мач на своя отбор.
Групата на Славия: Емануеле Джерия, Антонис Стериакис, Костадин Велков, Стефан Велков, Димитър Буров, Абуд Омар, Матеус Биси, Андреа Христов, Михаил Венков, Стефан Велев, Емил Мартинов, Славчо Шоколаров, Галин Иванов, Иван Минчев, Юлис Ндонг, Владислав Узунов, Калоян Кръстев, Шигози М’ба, Наско Милев, Ивайло Димитров.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ