Само в 7DniFutbol.bg

Какво се случва със Сандберг? Шведът май влезе в черния списък на Роси

7 Dni Futbol16.09.20171320
левски сандберг

Къде изчезна Симон Сандберг? Този въпрос си задават феновете на Левски периодично в последните месеци. Шведският бранител дойде като голяма надежда на „Герена“ като младежки национал на своята родина, разсмя ни набързо с няколко комични изяви в малкото двубои, в които участва, и изчезна от картата със серия от травми.

Ръководството на „сините“ на няколко пъти искаше да го разкара, но така и не се получи. После Николай Митов се застъпи за Сандберг, понеже така и не бе го видял в игра. Делио Роси също пожела да се запознае с качествата на футболиста, но така и не може да го направи заради многото контузии.

Сега по информация на „Меридиан мач“ дори Роси няма да може да спаси Сандберг. След поредния солиден престой с голяма заплата и без нито един мач, Левски със сигурност ще направи пореден опит да го разкара през зимата, заедно с другите нежелани – Бабатунде и Нар.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ