Само в 7DniFutbol.bg

Срам, срам, срам! И Бадема се продаде на Авиаторите! С колко пачки го купиха?!

7 Dni Futbol15.09.201727000
бадема локо пд

Изключителен срам за Емил Гъргоров! Бадема обърна гръб на всичко, което е направил за ЦСКА и ЦСКА е направил за него в дългата му кариера! Дребничкият халф реши да предаде “червените” и феновете в сектор “Г”, които го боготворяха в най-силните му дни на “Българска армия”! От днес Гъргоров е част от аматьорският клуб на Авиаторите, чийто отбор е воден от друг бивш любимец на “армейците”, който ги предаде – Валентин Илиев.

Бадема се е разбрал за всичките си условия и дори може още утре да дебютира във “В” група! Изключително странно решение на играча, при положение, че той бе желан от няколко клуба от Първа лига!

Логично изниква въпросът каква заплата ще получава от проекта, ръководен в сянка от Лудогорието, щом заради пачките си заслужава да бъдат предадени милионите фенове на ЦСКА и да бъдат отхвърлени изгодни предложения от елита на България?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ