Само в 7DniFutbol.bg

Белия нареди извънредни тренировки за двама от Ботев

7 Dni Futbol14.09.20173270
белия

Треньорът на Ботев Николай Киров е разпоредил допълнителни тренировки за двама от най-новите футболисти в тима. На базата в Коматево извънредно работят бразилеца Густаво Алфонсо и Стивън Петков, пише „Меридиан мач“. Целта е двамата да подобрят физическата си подготовка и да наваксат кондиционното изоставане от останалите.

Южноамериканецът дойде по-късно и все още не е във форма да се бори за титулярно място, въпреки че на него се залагат сериозни надежди да замести успешно продадения в Ал Фуджейра Омар Косоко.

Стивън Петков отдавна работи върху физическата си форма, но заради контузията, която лекуваше от края на миналия сезон, не можеше да се натоварва максимално. Иначе, той също твърдо влиза в плановете на Белия и със сигурност ще получи своя шанс с изява с екипа на отбора, който през миналия сезон на три пъти наказа като играч на Монтана.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ