Само в 7DniFutbol.bg

Издирват Спас Русев, питат го: Откъде потекоха реките с пари? Загробва ли босът Левски с дебели заеми?

7 Dni Futbol12.09.201725260
спас русев боримиров

Немалка част от запалянковците на Левски са силно притеснени от големия размах, с който Левски харчи пари в последните два месеца, пише „Тема спорт“. Те търсят пътища, по които да стигнат до собственика Спас Русев, за да получат от него отговори на въпросите, които са свързани с финансовото състояние на клуба.

По този повод фенове обвиняват фракциите, които контактуват с ръководството, че не поставят на масата конкретни и ясни въпроси за начина на финансиране на Левски. Привържениците припомнят, че допреди два-три месеца изпълнителният директор Красимир Иванов казваше, че бюджетната рамка на клуба през новата спортно-състезателна година е подобна на тази от миналия сезон, но в момента се харчи разумно, стегнато и целенасочено. В сините среди обаче са притеснени, че е възможно разточителната селекция и скъпият треньорски екип да са резултат на нова порция заеми от основния спонсор на клуба, което ще води до увеличаване на дълговете. Членове на УС на тръст „Синя България“ получават непрекъснато въпроси от този род и дори са обвинявани, че са странно апатични относно бюджета. От организацията обаче обясняват, че за разлика от минал период, когато бяха член на УС и са могли на всяко заседание да притесняват акционерите с конкретни финансови въпроси и сигнали, сега комуникацията е по друг начин. От организацията са поставили в писмен вид питания към Спас Русев и относно размера на дълга към НАП.

Все още няма конкретика по свикването на Общо събрание, на което тръстът ще настоява отново да влезе в някой от ръководните органи на клуба, за да информира периодично всички запалянковци, които резонно са притеснени от голямото харчене на клуба в края на лятото.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ