Само в 7DniFutbol.bg

Феновете на Локо не издържаха и скочиха на бездушниците: Не ни срамете

7 Dni Futbol11.09.20172360
Локомотив Пловдив фенове

Високо напрежение обзе “Лаута” днес следобед. Ръководството на Локомотив (Пловдив) взе решение да отстрани от първия отбор капитана Дани Кики. Димитър Велковски пък ще бъде наказан въз основа на вътрешния правилник за непристойно поведение. Всичко това идва вследствие на тежката загуба на “черно-белите” с 0:5 от Пирин.

Нервите на феновете не издържаха и следобед те посетиха тренировката на тима, за да получат обяснение от играчи и треньори.

„Искаме от вас да не падате по такъв начин. Има загуби и загуби. Никой не иска от вас само победи, но искаме мъжка игра. Демотивирате публиката. Неразбориите в клуба се отразяват на нас. Чуваме от треньора, че еди кой си играч е наш, а след няколко дни четем, че той ще играе в друг отбор. Излагате нас, разберете го! Искаме от вас да покажете сърце. Нищо друго, само покажете сърце за този отбор“, заявиха феновете.

В крайна сметка до сериозни инциденти не се стигна и разговорите между двете страни приключиха след около час.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ