Само в 7DniFutbol.bg

Обединени, локомотивци поиска от Крушарски да изреже гангрената до кокал! Размазаха играчи, треньори и шефове с декларация

7 Dni Futbol11.09.20173840
Пирин суда

Феновете на Локомотив (Пловдив) приеха тежко унизителната загуба с 0:5 от Пирин (Благоевград) тази събота. Привържениците на “черно-белите” призоваха клубното ръководство, в лицето на собственика Христо Крушарски, да вземе спешни и крути мерки. Феновете на пловдивското Юве дори бяха крайни, като заявиха, че босът на Локо трябва да “реже до кокал”.

Предлагаме ви пълната декларация без редакторска намеса:

Локомотив (Пловдив) е все още това, което е в момента – най-обичаният пловдивски клуб не заради единствената титла, която сме спечелили досега, не заради звездни селекции, победи над европейски грандове и измислени трофеи! Локомотив е институция, обичана от цял Пловдив, защото е символ на спортсменство, беска непреклонност и непримиримост, вяра, дух и борбеност!

Всички вие, които бяхте част от позорната загуба за клуба и за града ни, сте срам за Локомотив (Пловдив)! През годините сме имали тежки загуби, падали сме от доста по-слаби отбори, губили сме точки от изпадащи отбори, но винаги сме го правили с гордо вдигнати глави – знаейки, че отборът е дал всичко от себе си! Все пак това е футбол и във футбола има както победи, така и загуби.

Това, което боли от съботната загуба от Пирин, е начинът, по който се случи. И това, че тя е следствие от многото зле работещи хора, интриги и откровена некадърност, които станаха част от нашия клуб в последно време! Показахте, че за вас загубата с пет гола няма никакво значение, показахте тотална липса на идея, на желание, на елементарен срам от хората пропътували половин България, за да ви подкрепят в Благоевград! За това трябва всички да си понесете отговорността!

Г-н Крушарски, Вие вече обявихте, че ще реагирате остро на това унижение и Ви призоваваме този път да го направите повече от твърдо, ако искате този клуб да има някакво позитивно бъдеще и развитие! С хора без морал, без ценности, без компетентност и амбиция не се гради нещо сериозно. Всички фенове на Локомотив (Пловдив) сме обединени около едно мнение: че в клуба трябва да се изреже гангрената и то да се реже до кокал!

Нека не се размива отново отговорността, макар и светъл лъч в клубните дела да е назначението на г-н Кузман Маринков. Нека хората, отговорни за некадърната селекция начело със спортното ръководство, особено в лицето на г-н Цветков, безхаберното изпълнително дуо в лицето на Росен Коруев и Румен Руйчев, безидейния треньорския щаб на г-н Войнов и помощниците му, както и бездушните и апатични статисти на терена начело с капитана им, да понесат последствия!

Нека достойното поведение стане закон на “Лаута”! Нека не правим компромис с любовта на пловдивчани! Нека върнем магията на стадиона! Покажете, че милеете за Локомотив, покажете, че искате да направим нещо голямо в Пловдив! Нека привличането на новия изпълнителен директор не е последното позитивно дело – трябват още дела!

Дела, г-н Крушарски, а не думи!

Napoletani Ultras Plovdiv
Gott Mit Uns
The Usual Suspects
ОТС
Гарата
WWL
East Club
Brigada Plovdiv
Обединени фенове на Локомотив Пловдив

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ