Само в 7DniFutbol.bg

Белия разкри елементарната промяна, която донесе победата над Левски – каза и ще се завърне ли един от любимците на феновете

7 Dni Futbol10.09.20176760
белия

С характер, воля и дисциплина постигнахме победата. Доста отдавна не ни се беше отдавало да обръщаме мач. Не бързахме. Н атова наблегнахме, че мач може да се обърне в 80-90 минута. Не трябваше да прибързваме”, коментира старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Костов след победата с 2:1 над Левски в 8-ия кръг на Първа лига.

„Много пъти при нас се получава точно обратното. Когато допуснем гол, започваме да прибързваме. Бяхме си взели поуки. Успяхме да задържаме топката и се радвам, че отбелязахме. Работим доста в усъвършенстване владението на топката. Днес в голям процент беше добро. Работихме и върху физическото състояние на играчите”, разкри още Николай Киров и добави:

„Не може да няма грешки в един мач. Действително лек гол допуснахме, а до тогава мисля, че владеехме мача. Направихме добра флангова атака, хубаво центриране. Един много добър пас от Виана и вече завършването на Лъчо донесе победата.”

„Трансферният прозорец е затворен и до зимата не може да се говори за продажба. Не сме обсъждали името на Даниел Златков. Търсим централен защитник. Наблюдаваме играчи, но в момента могат да се привличат само свободни агенти”, заяви още Киров, а по повод днешното събрание на Сдружение „ПФК Ботев”, треньорът каза:

„Това е събрание на една структура, която пряко просто не мисля, че трябва да влияе върху това, което се случва в клуба. При нас нещата са спокойни и аз лично нямам никакви притеснения.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ