Само в 7DniFutbol.bg

Коце Ангелов вече не може да намери оправдания за грешките на своите – призна, че не стават

7 Dni Futbol10.09.20171890
костадин ангелов коце лаптопа

Костадин Ангелов сподели мнението си след загубата на неговия Витоша (Бистрица) от Дунав с 0:3. Наставникът все повече се затруднява да намира оправдания за безобразното представяне на своите и вече призна, че някои от тях нямат необходимите технически качества, за да са в Първа лига.

“Индивидуалните грешки ни провалиха. И трите гола дойдоха след такива.Каквато и тактика да работим и да се опитваме да правим, тези грешки няма как да ни помогнат и да ни подскажат правилния път. Не знам защо се получават. Факторите явно са много – притеснение, липса на самочувствие и технически неумения”, смята треньорът.

“Няма как играчите да се забавляват докато не си повярват. Това настроение се натрупа след поредица неуспехи, няма натиск от ръководството. Нормално е момчетата да са разочаровани от неуспехите”, добави той.

“Всеки мач променяме нещо. Днес изпуснахме и чисти ситуации. Противникът нямаше сериозна ситуация до 2:0. Дотогава ние изпуснахме шансове, които можеха да изравнят мача. Когато загубиш вяра в себе си това е финалният фактор, който те разбива”, завърши Ангелов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ