Само в 7DniFutbol.bg

Наско призна, че има думата в управлението на Левски! Но само когато…

7 Dni Futbol10.09.20179630
наско сираков боримиров

Легендата на Левски Наско Сираков отдавна не спира да отрича, че ще се завърне на “Герена” на ръководен пост, въпреки че напоследък не изпуска мач на “сините” в компанията на собственика Спас Русев и спортният директор Даниел Боримиров. Днес легендарният нападател най-сетне призна, че взима участие в управлението на клуба, но само когато гореспоменатите двама му поискат съвет и без той да се ангажира с официална роля на “Герена”.

“Не говорим много по футболни теми с тях, а по други. Не трябва да се слага каруцата пред коня. Когато имат въпроси, с удоволствие им отговарям. Но има още много работа да се свърши и много път да се извърви, за да се върне Левски на мястото, което му принадлежи”, каза Сираков, който заедно с Боримиров награди “сините” таланти, които спечелиха бронзовите медали на мини-турнир на “Георги Аспарухов”.

“Последният месец се забелязва промяна в Левски, много неща ми харесват. Най-вече се радвам на начина, по който селекцията започна най-после да се прави по различен начин след осем години”, каза още легендата за ситуацията в любимия си клуб.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ