Само в 7DniFutbol.bg

Великов зачеркна грешниците в Дунав! Витоша с последният си коз на вратата в Русе (Съставите)

7 Dni Futbol10.09.20172050
великов дунав

Дунав и Витоша излзизат един срещу друг от 17:30 ч. на Градския стадион в Русе в първи мач от деня в Първа лига. Домакините меко казано лъкатушат от началото на сезона и спадът в представянето им в сравнение с миналата година вече притеснява доста феновете.

Старши треньорът Веселин Великов не чака повече и взима мерки в търсене на успеха срещу аутсайдера, забивайки на пейката грешниците от погрома 0:5 от Лудогорец и 1:2 от Локо Пд, съответно Христо Попадийн и Тейнур Марем. На техните места започват Олексей Ларин и Андрес Васев. Новото попълнение Божидар Васев също започва от първата минута като партньор на Диян Димов в центъра на терена, заемайки мястото на Бранимир Костадинов.

За Витоша Костадин Ангелов залага на последният си коз на вратата. Дебют в Първа лига за Тигрите ще направи 21-годишният трети страж Николай Радев. Михаил Иванов и Християн Василев допуснаха общо 20 гола в 7 мача и Ангелов няма друга алтернатива, освен да пробва и последният си вратар. Даниел Пеев изненадващо остава на пейката.

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ