Само в 7DniFutbol.bg

Скандално общо събрание в Ботев! Валят оставки, Самуилов не поиска официално акциите

7 Dni Futbol10.09.20179420
палийски

Разглеждането на точката от дневния ред за прехвърлянето на акции на Ботев Пловдив е била отложена за следващото заседание, тъй като в момента няма кандидат за тях.

Събранието още не е приключило, но стана ясно, че членът на УС на Сдружение „ПФК Ботев“ Борис Гиздаков е подал оставка. Ядосан на държанието на феновете останал и шефът на Сдружението Апостол Апостолов, който в момент на афект казал на агресивно настроението членове – “да се оправят сами с цесии и концесии”.

Изпълнителният директор Ангел Палийски пък е казал пред членове на Сдружението, че утре ще депозира оставка. Самият той потвърди пред колегите от PlovdivDerby.com: „Решението ще бъде взето от УС на Сдружението. Аз съм готов да си подам оставката, ако аз съм ябълката на раздора в Ботев“.

Очаква се да се насрочи нова дата за събрание – 1 октомври. На него да бъде разгледан казусът с прехвърлянето на акциите, ако има кандидат, разбира се.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ