Само в 7DniFutbol.bg

Витоша загуби национал за битката в Русе

7 Dni Futbol10.09.2017790
Витоша Бистрица костадин ангелов коце лаптопа

Витоша Бистрица има сериозни кадрови проблеми преди днешното гостуване на Дунав в Русе.

Новакът в елита няма да може да разчита на двамата си най-остри флангови играчи – Четин Садула и Китан Василев.

Първият е капитан на тима, а вторият е младежки национал. Без тях Витоша ще има сериозни проблеми в окомплектоването на състава.

„Големи липси са това за нас, но ще гледаме да се справим. Готови сме за двубоя”, заяви треньорът на Витоша Костадин Ангелов пред „Меридиан Мач”.

„Познаваме добре Дунав. Те са хитът на миналия шампионат, а и тогава ние играхме с тях за Купата. Притеснява ме, че това, което е нашата най-голяма слабост – дългите пасове зад защитата, е техният стил и го практикуват отлично. Но и ние знаем какви са техните слабости и вярвам, че ще се справим с предизвикателството”, коментира още амбициозният треньор.

„На нас ни липсва още малко да напипаме ваксата. Наистина вярвам, че като изключим няколкото водещи отбора, между останалите надолу няма разлика в класите като единици. Трябва ни само малко самочувствие и напипване на ваксата и ще се получи”, завърши с оптимизъм Ангелов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ