Само в 7DniFutbol.bg

Новите звезди на Левски остават на пейката срещу Ботев

7 Dni Futbol09.09.201700
холмар ейолфсон белмонт

Двете най-нови попълнения на Левски Холмар Ейолфсон и Антони Белмонт най-вероятно ще останат на пейката и в гостуването на Ботев (Пд), пише „Меридиан мач“. „Сините“ играят с „канарчетата“ в неделя, а исландецът и французинът все още не са готови на 100 процента за цял мач. Отделно от това не се очаква старши треньорът Делио Роси да прави промени в състава, който игра силно срещу Лудогорец.

Иначе се очаква Холмар Ейолфсон и Антони Белмонт в най-скоро време да се появят в титулярния състав, като заменят в него съответно Димитър Пиргов и Васил Панайотов. Трябва обаче да се отбележи, че двамата нашенци се представят много силно от началото на сезона.

В същото време от „Герена“ разкриха, че най-вероятно ще прекратят стремежите за взимане на ново крило поне на този етап. Привличането на подобен играч ще остане за зимата, а дотогава ще се набележат точните хора, които евентуално да дойдат в Левски. Припомняме, че в последните дни пропаднаха трансферите на две крила – Ален Стеванович и Степан Лончар, които се провалиха на медицинските тестове.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *