Само в 7DniFutbol.bg

След драмите с терена, проблем и с базата на Дунав

7 Dni Futbol08.09.20171080
градски стадион русе дунав

Ремонтът на стадион “Дунав”, на който ще се помещава базата, се бави. Теренът в квартал “Здравец” трябваше да е готов до края на септември, но това почти сигурно няма да се случи, пише “Тема спорт”. Падналите наскоро дъждове саботират работата.

Както е известно, на въпросния терен трябва да тренира първият тим и мачовете си да играят отборите от школата. В момента те и възпитаниците на Веселин Великов играят и тренират на игрището на университета в града, което е в окаяно състояние. Там домакинските си срещи в Трета лига провежда и другият русенски тим – Локомотив.

Както е известно, сериозна полемика предизвика и теренът на Градския стадион, на който домакинства Дунав. Само няколко месеца след основния му ремонт той се оказа в тежко състояние. Основният проблем е дренажа. Паузата в шампионата бе използвана за максималното му подобряване, за да може мачът с Витоша Бистрица в неделя да се проведе на що-годе нормален терен.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ