Само в 7DniFutbol.bg

Провал в последните часове на пазара! ЦСКА не успя да вземе голаджия oт шампион на Бразилия

7 Dni Futbol08.09.201719440
1

ЦСКА не успя да привлече нападателя Гилерме Делаторе в последния ден от трансферния прозорец. Армейците не са постигнали договорка с неговия клуб Атлетико Паранаензе за формата, под която да бъде взет, пише „Тема спорт“. Делаторе е бил на челно място в селекционния списък за върха на атаката и от ЦСКА до последно са опитвали да го уредят. Основната опция е била Делаторе да премине под наем в Борисовата градина, но бразилският клуб се е дърпал. И в заключителния ден от трансферния прозорец червените са прекратили преговорите.

По този начин привличането на нападател остава за зимата. Дотогава в ЦСКА ще разчитат основно на Каранга, а в случай на контузия или наказание ще се прибягва към Кубемба или Милчо Ангелов. Кулма също може да бъде преквалифициран на върха на атаката.

През лятото армейците разделиха с вътрешните халфове Бумал и Симао, както и с офанзивните португалци Арсенио и Педро. Червените взеха вратаря Черниаускас, централния защитник Барт, вътрешния халф Лое и двама с атакуващи функции – Тиаго Родригес и Енрике Рафаел.

ЦСКА вече следи футболисти, които евентуално ще от та да привлече през зимния трансферен прозорец.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ