Само в 7DniFutbol.bg

Пребитият на Левски – Лудогорец – тартор-син на легенда! Не е истина заради какво са го наритали от най-голямата “синя” фракция

7 Dni Futbol08.09.201733800
левски фенове сектор б

Изключително неприятен инцидент се разигра по време на дербито между Левски и Лудогорец. Очевидци на екшъна разкриха пред „Меридиан Мач“, че по време на двубоя е бил пребит жестоко Адриан Петров. Той е от фракцията „Саут Дивижън“, която наскоро се завърна в Сектор Б и е известен сред привържениците с прякора си Дългия. Адриан е син на „синята“ легенда от 80-те години Петър Петров и дълго време разпяваше агитката, но след раздора между фракциите на Южната трибуна все по-рядко се появяваше „Герена“.

Какво точно е довело до скандала не е ясно. Новината за боя бе потвърдена от няколко форума и Фейсбук групи. Там се лансираха две версии за екшъна. Едната е, че точно Дългия е разпявал българската агитка в Холандия, в която имаше фенове от всякакви агитки, което е изнервило важните фигури в Сектор Б. Втората е, че той е пробвал да защити от случайни хора от агресия на стюардите.

Кой е нанесъл побоя също не е много ясно, но според очевидци това са били членове на фракцията „София-Запад“. В крайна сметка Дългия е бил изнесен от двама свои приятели от сектора, но впоследствие се е съвзел и е успял да се прибере у дома. Случката обаче остава странна, след като този мач бе анонсиран от НКП като мач на обединението.

Бащата на Адриан Петров – легендарният ляв бек на Левски от 80-те Петър Петров, до вчера следобед не знаеше подробности за инцидента със сина си. „Аз не ходих на стадиона. Имах тренировка, тъй като от известно време подготвям деца в Царско село. Ако не се лъжа, синът ми се беше прибрал вкъщи далеч преди края на мача. Беше гол от кръста нагоре. Не съм го оглеждал внимателно, но не видях следи от кръв, отоци, синини. Разговаряше почти непрекъснато по телефона. Разбрах, че може би е станало нещо, но не се поинтересувах какво, защото не ми изглеждаше, че е сериозно. А и той по принцип е потаен и много-много не споделя. Знам за конфликта между организацията, в която той членува – Южна Дивизия и София-Запад, но с подробностите не съм запознат. Нямам информация в последно време да е имал сериозен личен конфликт с някого или да е бил заплашван“, заяви Петров пред „Меридиан мач“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ