Само в 7DniFutbol.bg

Селекционерът на младежите се оправда за резила с липсата на основни играчи

7 Dni Futbol05.09.20173060
Младежки национален отбор, България U21 - Люксембург U21

„Не бих казал, че късметът е причината. Получихме един нелеп гол и само през първото полувреме имаха една чиста голова ситуация”, коментира селекционерът на младежкия ни национален тим Антоний Здравков след поражението като домакин на Люксембург с 0:1.

„Липсата на 6 основни фугболисти оказа сериозно влияние върху самочувствието на отбора като цяло. Видя се, че в защита двамата централни защитници успяха да се справят със задачите си. Не допуснаха кой знае какви неща, но в средата на терена и в атака куцахме най-много”, добави още Тони Здравков след мача в Стара Загора.

„Липсват ни 4 човека офанзивни, които дават друг облик на отбора. За съжаление по една или друга причина не успяхме да ги ползваме. Не създадохме достатъчно положения за гол. Казах и при жребия, че няма изявен фаворит. В нашата група всички отбори са равностойни”, коментира Тони Здравков.

„Видя, че отборът на Люксембург е добре подреден. Ние пропуснахме изгодни ситуации. И от тук нататък отборите са с изравнени сили”, завърши старши треньорът на националния ни тим за младежи до 21 години.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ