Само в 7DniFutbol.bg

Легенда на ЦСКА разсипа националите: И аз мога да бия някой случайно, а после да ям боя

7 Dni Futbol05.09.20176540
национали

Легендата на българския футбол – Петър Жеков, типично в свой стил, съсипа от критики националния ни отбор след поражението от Холандия с 1:3. Според някогашния нападател – класиране между 3-4 място в групата е единствения ни шанс в световните квалификации.

Гневът на Жеков не подмина и сегашните управници на БФС.

“В Холандия се случи нещо съвсем нормално – загубихме. Ние вече постоянно губим навън, така че няма никакъв проблем. То и аз мога да бия някой случайно, както направиха националите с Швеция, и после да ям боя”, заяви Жеков пред “Тема Спорт”.

“На треньора се казва кого да пуска, кого да вика и какво да прави. Имаме един футболист от голямо първенство, от италианското Лалчо, който играе и вкарва на Буфон (б.а. Андрей Гълъбинов), и той седи на пейката. Викат го само да се разхожда насам-натам. С Швеция пуснаха един от Славия (б.а. Ивайло Димитров), ами то аз ще играя по-добре от него за 10 минути”.

“От това по-добре не можем. Това ни е таванът. Навън играем Ганкиното. Нямаме и треньори. Каквото ги учат за А лиценз, това им преподават и за Про – едно и също. Така не става. Единственият, който прави нещо, е Попето, а останалите се въртят около него. С двама-трима не става. Трябва да се печелят точки и като гост”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ