Само в 7DniFutbol.bg

Великов изрита забъркал скандал на тренировка, шефовете близо до успешен край на сделката за ключов пост

7 Dni Futbol04.09.20175820
веселин великов дунав

Старши треньорът на Дунав Веселин Великов намери начин да се отърве от играчът, който преди около месец забърка скандал на тренировка и влезе в остра разправия с него. Наставникът реши, че няма нужда от Марио Петков и той бе засилен във втородивизионния Царско село под наем. В същото време от Дунав обявиха и трансфера на Божидар Васев за почти приключен.

Ето какво написаха русенци на официалният си сайт:

“Божидар Васев е близо до сключване на договор с ФК „Дунав“ Русе. По – малкия брат на Андреас Васев играе на позицията вътрешен халф, а такъв футболист е нужен на отбора. Все още се изчистват детайлите по договора, но най – вероятно това ще стане факт до края на седмицата.

Марио Петков ще бъде преотстъпен в отбора на Царско село до края на годината, за да натрупа повече игрови опит. Лично Веско Великов е заявил на ръководството, че няма да разчита на него в титулярния си състав.

Друг играч и продукт на школата на „Дунав“ Стефан Митев ще играе също под наем в Локомотив Русе. Там той ще се събере с друг юноша на клуба Сонер Хюсеин, който вече има записани три мача и два гола за железничарите. Най – важното за клуба е те да играят редовно, да трупат минути на терена, за да може в бъдеще да се завърнат при „Драконите“.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ