Само в 7DniFutbol.bg

Герой от битката за Пловдив: Яд ме е, че не успях в България – предоверих се на един човек и сбърках с Берое

7 Dni Futbol04.09.201725920
алекс колев

Българският нападател Александър Колев стана любимец на феновете на полския си тим Сандеция (Нови Сонч) със сърцатата си игра и себераздаването, но сам призна, че го е яд, че не е успял да се докаже у нас, където игра за Ботев Пд и Берое.

“Явно престоят в България не ми се отразява добре (смее се). Шегувам се. Много са причините, но ще си го запазя за себе си. Не ми се връща в миналото, а и се чувствам добре в чужбина. В Берое не получих шанс, наистина ми се искаше много да се получат нещата там, но явно не беше писано. Доверих се много на един човек, а можех да остана да играя навън. Но както казвам, гледам напред и каквото е било тогава, си е за тогава”, сподели Колев пред “България днес”, като уточни и, че не съжалява, че е предпочел да се завърне у нас с фланелката на Ботев преди няколко години.

“Не съжалявам за нищо. По-скоро ме е яд, отколкото да съжалявам. Това вече е затворена страница за мен и е в миналото. Пожелавам им всичко най-хубаво и много успехи.”

На снимката: Алекс Колев бележи с глава срещу Погон

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ