Само в 7DniFutbol.bg

Хубчев се вбеси, ще гони играчи от националния: Скоро ще почувствате промяната

7 Dni Futbol04.09.20175280
хубчев

Националният селекционер Петър Хубчев се закани, че скоро ще се почувства промяна сред някои футболисти, които смятат мястото си в националния отбор за даденост. Специалисът мисли, че има много неща, които да се подобряват в отношението на футболистите в определени моменти.

“Ние бяхме по-измореният отбор срещу Холандия. Видяха се и други детайли, които не бяха добре. Обяснения е лесно да се намерят, но ние ще търсим по-големи причини. Наистина някои играчи приемат мястото си отбора за даденост и ще се почувства промяна. Знам какво могат и трябва да се дава повече. Все пак това е националният отбор. Можем много да подобрим нещата. Вече няколко мача изиграхме и то се вижда. Не съжалявам за състава, който съм избрал вчера. Имаше си причини за тези промени. Миланов прекъсна тренировката си, Славчев едва дишаше – той има проблеми с подготовката”, каза Хубчев.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ