Само в 7DniFutbol.bg

Всичко за трансфера на Стеванович в Левски е договорено! Боримиров го спря заради едно последно нещо и никой не може да го упрекне

7 Dni Futbol04.09.201718030
боримиров

Сръбското крило Ален Стеванович трябва да замине днес за Германия, където да бъдат проведени финалните медицински тестове.

Доскорошният футболист на Партизан е от петък в София. Той дойде да премине медицински прегледи и да подпише с Левски. 26-годишният Стеванович обаче е с хронична контузия, а освен това наскоро е претърпял операция. Сърбинът мина няколко прегледа в София, но от Левски са решили да направят финални изследвания в елитна клиника в Мюнхен, пише Блиц.

Спортният директор Даниел Боримиров поддържа отлични отношения с част от модерните болнични заведения в Германия и веднага е успял да уреди пълни прегледи за Стеванович.

В Левски целят да разберат доколко е възстановен сърбинът, както и на какви натоварвания може да издържи. След резултатите „сините“ ще преценят дали има смисъл да подписват със Стеванович или хроничната контузия няма да позволи той да бъде използван пълноценно. Според “Дарик”, футболистът е постигнал договорка с ръководството за условията по договора си и, ако прегледите покажат, че той е здрав, още утре Ален ще е футболист на Левски.

Иначе всички в Левски са убедени, че крилото има всички необходими качества да се превърне в основен играч на клуба. Именно затова държат да са напълно наясно със състоянието му.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ