Само в 7DniFutbol.bg

Селекционерът на Холандия: С България можем да мерим сили, не ни е страх

7 Dni Futbol02.09.20172260
дик адвокаат

Селекционерът на Холандия Дик Адвокаат заяви, че не е притеснява преди двубоя с България. Специалистът разкри, че ще направи промени от двубоя във Франция, като се надява отборът да изглежда различно. При загубата с 0:4 от “петлите” Кевин Строотман получи червен картон и няма да играе срещу нашия отбор.

Адвокаат разкри, че на мястото на халфа на Рома ще пусне играчът на Фейенорд Тони Вилена. Промени ще има в защитата и халфовата линия. “Няма да променям твърде много, но ще има промени. Строотман не е на разположение, така че Вилена ще играе утре”, заяви треньорът.

“Всички мислеха, че ще загубим от Франция и ние искахме да ги опровергаем, но не се получи. Сега играем срещу съперник, с който можем да мерим сили. Но нека сме ясни, не ме е страх”, допълни той.

“Ако погледнем реално на нещата, Франция има огромен избор от играчи. В момента ние не разполагаме с това, но нещата може да се променят следващите години. Разбира се, ние сме разглезени през годините, но има и такива периоди. Знаем, че трябва да спечелим в неделя. Това важи и за България, но очаквам да държим инициативата повече отколкото в мача с Франция”, коментира още Адвокаат.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ