Само в 7DniFutbol.bg

“Сините” размазаха всичко “делиорманско”! Левскарите няма как да не напълнят “Герена” срещу “новото зло” след такъв призив!

7 Dni Futbol02.09.201734362
IVP_9511

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с пламенен призив към всички “сини” фенове да напълнят стадион “Георги Аспарухов” за домакинството на Лудогорец. Ето какво написаха от НКП, които не пропуснаха да забият и жесток шамар на съперника oще със заглавието:

“Да почетем Съединението и да разбием на Агата недоразумението”

“6-ти септември 1885 година е един от най-великите дни в славната българска история. Преди 132 години непримиримият български дух надделява над страха, липсата на международна подкрепа, интригите на Русия, както и вътрешната опозиция, за да постигне великия акт на Съединението между Княжество България и Източна Румелия. Днес може би не оценяваме достатъчно значението на това събитие, а още по-малко ролята на безименните за историята герои. А тя е огромна.

132 години по-късно България все още не е изпълнила Националния си идеал. Но за щастие имаме защитник на националния дух, гордост и чест – ФК Левски и неговите велики привърженици. Носейки святото има на Апостола на свободата, никога не можем да изоставим, нито предадем, завещаното от предците ни. В сряда, на годишнината от Съединението на България, ние сме задължени да покажем онези добродетели, които са били и ще бъдат двигателна сила на българщината – непримиримост, вяра, всеотдайност.

Тази сряда се изправяме срещу новото зло, поредното. Изправяме се срещу покварата на безпринципността, олигархията и гнилото на българския футбол, нагло наричано от безродни журналя „национална кауза“. Няма как корупцията, задкулисието, далаверите, заплахите и страхът да бъдат национална кауза. За националната кауза нашите предци са умирали с песен на уста, за да ни има нас, за да бъдем свободни, а не роби, за да сме заедно – Съединени и Независими. И тази кауза няма нищо общо с онази, делиорманската, пошлата.

Бидейки наследници на най-будната част от българското общество, ние отново трябва да застанем рамо до рамо, за да защитим честта си срещу всички врагове. Така както Съединението преодолява съпротивата на могъщи сили, така и ние трябва да извървим трънливия път пред нас – заедно, като един, докато победим!

6.09.2017 – Стадион Георги Аспарухов

2 коментара

 • ФЕН НА ТЕЛЕШКО ВАРЕНО

  03.09.2017 at 6:37

  ТЕЗИ МАЛОБРОЙНИТЕ ОТ ГЕЙ АРЕНА МОГЪТ ДА РАЗМАЖАТ САМО …
  НА ЦСКА СЕМЕТО ПО ЗАДНИТЕ СИ ЧАСТИ..
  СМЕШНИ СИНИ (ПОСИНЕЛИ ОТ БОЙ ) ТЕЛЕТА

  Reply

 • ФЕН

  03.09.2017 at 6:41

  САМО КАТО ВИ ПРОЧЕТЕ ЧОВЕК СТАТИЯТА И РАЗБИРА КОЛКО СТЕ НЕГРАМОТНИ…!!!!!!!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ