Само в 7DniFutbol.bg

Не е истина какво добро направи Николета на Левски! Лозанова отърва “сините” от Ники М., вкарва го във “ВИП Брадър”!

7 Dni Futbol02.09.20179070
николета

Топмоделката Николета Лозанова ще прекрачи прага на къщата на „ВИП Брадър“ заедно с вратаря Николай Михайлов, пише „Телеграф“.

След като официално се потвърди участието на Лозанова в риалити формата, предположенията на феновете й, че футболистът също ще попадне под зоркото око на Големия брат, се оказаха верни.

Влюбените гълъбчета ще делят специално обособена ВИП спалня, до която другите съквартиранти няма да имат достъп. Николета и националът ще се глезят с редица удобства, които ще са на разположение през целия им престой.

Близки до двойката разкриват, че нито Николета, нито Михайлов ще си позволят да станат обект на негативни коментари. Най-вероятно двамата ще се държат на ниво. Почитателите на моделката са убедени, че двамата ще сведат ласките до минимум, а до секс няма да се стигне.

В момента Николай Михайлов не е професионално ангажиран с футболен клуб и ако получи зрителското одобрение, може да остане в къщата до края на продукцията. Това означава и, че трансфер на вратарят в Левски няма да има.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ