Само в 7DniFutbol.bg

Александър Барт отсече: В ЦСКА предстои нещо голямо и искам да съм част от него

7 Dni Futbol01.09.20179110
7db1fccd48c728ebedc2c09dff411dd8.image.960x720

Новото пъпълнение на ЦСКА Александър Барт заяви, че се чувства много щастлив, че отново се връща в България и ще играе за най-големия отбор.

„Чувството е страхотно. Познавам много добре отбора на ЦСКА от престоя ми преди време в България и сега като ми се обадиха дори не се замислих. Разбрахме се за 5 минути. За мен е огромна чест да играя за най-големия отбор в България. Отбор с голяма история, отбор с невероятна публика, отбор с големи цели. Сигурен съм, че предстои нещо голямо и искам да съм част от него. Още повече, че познавам и собствениците и знам, че това са хора, които знаят как се става шампион“, заяви френският защитник за клубния сайт.

„Следя отблизо изявите на отбора и виждам голям потенциал. Още през лятото, когато играхме контрола с ЦСКА докато бях футболист на Университатя Крайова, видях класата на тима и много ми хареса начинът, по който играчите стояха на терена. Сигурен съм, че можем да станем шампиони и съм готов до помогна на отбора. Аз съм много амбициозен човек и никога не се примирявам с друго, освен първото място“.

„Чувствам се много добре в България. Жена ми е българка. Знам езика и това много ми помага. В отбора имам много приятели и съм сигурен, че бързо ще се адаптирам“, завърши новото попълнение на ЦСКА.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *