Само в 7DniFutbol.bg

Звезда на Ботев опитал да притисне клуба да го продаде – Киров с категоричен ход, след който всичко е ясно

7 Dni Futbol01.09.20176930
ботев пловдив цска меледже каранга юлиано

Яя Меледже стана третият футболист на Ботев, който иска да напусне клуба. Преди него с договори в чужбина се уредиха Омар Косоко и Виктор Генев. Причината при Меледже е фактът, че той не иска да търка резервната скамейка. Футболистът от Кот д’Ивоар обявил, че не се чувства щастлив в Коматево заради този факт. Мениджърът на Яя Меледже е дошъл в понеделник да разговаря с треньора Николай Киров, но Белия отказал да разговоря с него. Според информирани Киров е заявил отдавна на футболиста, че не се е раздавал докрай на тренировките и постоянно  си изкарвал глупави жълти картони в мачовете. Причината за отказа за разговор е, че Яя има договор с Ботев до 2019 година и в него няма клауза дефанзивният футболист да е титуляр.

Мерледже е поискал да си тръгне от Ботев без финансови претенции, но от ръководството са отказали категорично, като са му заковали цена от 200 000 евро. Правата му са поделени между жълто-черните и Румен Чандъров.

Трансферният пазар в България приключва на 6 септември в 23.59 часа, а след това Меледже ще може да си намери само отбор от Турция, тъй като пазарът там затваря два дни след нашия.

“Maрица”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ