Само в 7DniFutbol.bg

Виктор Генев се обясни в любов на Ботев

7 Dni Futbol23.08.20171010
ботев лудогорец анисе генев

Прекратилият договора си с Ботев (Пловдив) Виктор Генев пожела да използва трибуната на официалния сайт на “жълто-черните”, за да изкаже своята благодарност за прекараното в клуба време. Централният защитник, който бе основна фигура в състава, спечелил Купата и Суперкупата на България тази година, ще премине в израелския Ашдод. Генев призна, че решението да напусне е изключително трудно за него.

“Решението да си тръгна е много трудно и напускам Ботев със свито сърце. Единствената причина да го направя е, че съм почти на 29 години и съм длъжен да мисля за бъдещето на семейството си. За мен беше голяма чест и истинско удоволствие да играя за Ботев. Искам да благодаря на всички в клуба – на ръководителите, на треньорите и на служителите, които ме посрещнаха като свой и имахме прекрасни отношения през всички тези месеци, в които бяхме заедно! Благодаря и на феновете за подкрепата и уважението, което усещах от тяхна страна през цялото време!”, сподели Генев.

“Никъде не съм срещал атмосфера, като тази в Ботев. Спечелените купи са нещо страхотно, но те са само черешката на тортата. За мен по-важни от тях са отношенията между хората, а в Ботев всички са като едно семейство. Това наистина ме впечатли най-много. Искам специално да благодаря и на момчетата, с които имах честта да деля една съблекалня, че ме направиха част от един страхотен колектив. Много съжалявам, че ги напускам, но това е моят избор. Имах възможността да говоря с Омар, когато той си тръгваше, и знам, че се чувстваше по същия начин. Макар и далеч от България, ще следя събитията в Ботев и ще стискам палци на момчетата! Успех!”, пожела за финал защитникът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ