Самуилов тропна по масата, иска до дни и официално да вземе Ботев

7 Dni Futbol23.08.20179230
самуилов

В Борда на директорите на Ботев се очакват промени в следващите дни. Причината е, че осигуряващият финансите за клуба Георги Самуилов иска да има преструктуриране, за да може официално да придобие акциите. В момента те се държат от .сдружение “ПФК Ботев Пловдив“, но бизнесменът настоява и по документи да поеме управлението. Със сигурност в новия Борд на директорите ще влезе и бизнесменът Петко Ангелов, който също спонсорира клуба от доста време и осигури новия автобус.

В момента се водят разговори дали в ръководния орган да има човек от Сдружението.

Идеята е да се съберат само хора, които ще осигуряват издръжката на „жълто-черните“, а феновете да бъдат ангажирани под друга форма.

В същото време от Клуба на привържениците на Ботев Пловдив подготвят поредица от инициативи, които отново да повдигнат въпроса с ремонта на клубния стадион.

„В сърцето на Пловдив има една рана, която няма да оставим така! Бъдете там, за да си поискаме Колежа отново!“, написаха бултрасите в призив за по-голяма подкрепа към тима в петъчния мач срещу Етър.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ