Само в 7DniFutbol.bg

Делио Роси призна кой го е убедил да поеме Левски

7 Dni Futbol22.08.20174970
делио роси

Новият старши треньор на Левски Делио Роси призна, че предложението на собственика Спас Русев е било толкова добро, че дори и съпругата му е нямало как да каже “не”. Опитният италиански специалист разкри, че неговата голяма цел е да изведе “сините” на високо ниво. Роси обаче не се нае със срок, в който да реализира идеите, обсъдени с боса на 26-кратния шампион на България.

“Моята амбиция е да изведа отбора на високо ниво. Когато преговарях с президента на Левски, той не ми постави за задача да спечелим титли или купи, въпреки че това е съвсем нормално за такъв клуб. И все пак той не го поиска от мен. Каза ми просто да започна да работя. Колко време ще трябва? Дали една, две, три или десет години, бъдещето ще покаже”, заяви Делио Роси пред “Bulgaria ON AIR”.

“Обичам предизвикателствата. Mястото няма значение, то не е проблем за мен. Искам да работя тук, защото това е нещо ново. Президентът на Левски ми направи перфектно предложение, което нямаше как да откажа. Дори съпругата ми не би го отказала. Със сигурност не съм тук заради парите. За момента водя затворен начин на живот. Надявам се обаче скоро да имам възможност да разгледам София”, каза още тактикът.

Италианският спец е щастлив, че бе приет изключително топло от “сините” привърженици. “Хората ме приеха много добре и искам да им благодаря за това. Зная, че очакват много от мен. Не съм магьосник, нито екстрасенс, че да променя нещата с магическа пръчка, но ще дам всичко от себе си, за да ги подобря”, добави носителят на Купата на Италия с Лацио.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ