Само в 7DniFutbol.bg

Получихте всичко, което искахте! Кога, ако не сега, ще напълните “Герена”?

7 Dni Futbol21.08.201710580
левски фенове сектор б

Феновете на Левски имат уникален шанс в следващия кръг. Наистина уникален шанс да тласнат клуба си в нова посока. Защото в последните два месеца ръководството направи всичко, за да спечели феновете – доведе реномиран треньор и още куп звезди в състава. После и отборът се постара, като само две седмици след идването на Делио Роси се видя някакво подобрение, някакъв живец и ако не друго – две победи с общ резултат 5:0.

Всички на „Герена“ работят на други обороти и се вижда някакъв реален стремеж да се подобри състоянието на „сините“. Остана само последната, но най-важна брънка в пъзела – публиката. Те получиха всичко, което искат и сега трябва да са на стадиона. Всичко под 7-8, а защо не и 10 000 фенове, ще е провал. Толкова много години феновете дават, без да получават нищо насреща. Сега, когато вече получават, е редно и отново да дадат.

10 000 продадени билета, 1000 фланелки на Обертан, още 500 на Жорди Гомес и 100 на Мапуку, например, ще са началото и ясният знак, че Левски върви във вярната посока.

“Меридиан мач“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *