Само в 7DniFutbol.bg

Коце Ангелов: Срам ме е! От топ отборите ЦСКА е най-добрият

7 Dni Futbol19.08.201711090
Витоша Бистрица костадин ангелов коце лаптопа

Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви, че го е срам след загубата от ЦСКА.

„Не само не съм доволен, но ме и срам от този мач. Отдавна не съм изпитвал такова чувство и такова безсилие във всяко едно отношение. Допуснахме супер лесни голове. Играчите бяха прекалено превъзбудени”, коментира Ангелов.

„В мача става така, че се правят съвсем други неща. Всичко се получи обратното – и играта ни в защита, и владеенето на топката. Не вярвахме, че може да постигнем нещо. Истината е, че играчите на ЦСКА мислят по-бързо. Искаше ми се да оставим добро впечатление. Не ни е приоритет да побеждаваме отбори като Левски, Лудогорец и ЦСКА. От всички водещи отбори, срещу които играхме, това ЦСКА е най-добрият. На нас ни е приоритет да побеждаваме отборите, с които евентуално ще се борим за оцеляване“, добави треньорът на Витоша.

„Грешката никога не е в играчите, а винаги е в треньорите – в тактиката, която са избрали, в подготовката на футболистите. Грешката е изцяло моя. Сигурно ще вземем един централен защитник и едва ли повече хора. Прекалено много хора станахме на тренировка. Нормално е да навлизаме в цикъл и да започнем да побеждаваме в мачовете. Ние разполагаме с добри вратари“, продължи наставникът на отбора от Бистрица.

„Ситуацията в момента е такава. Смятам, че разполагаме с трима добри вратари. Сигурен съм, че в Бистрица ще изглеждаме по-добре. Срещу Верея ще имаме много сериозен съперник. Ще имаме начин, по който да им се противопостави”, каза още Костадин Ангелов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *