Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Левски не се отказва! Изпрати втора оферта на защитник с 50 бона заплата

бресан

Намирането на централен защитник се превърна в приоритет в последните седмици за Левски. След идването на Делио Роси, ръководството продължи търсенето на класен бранител, който да заиграе до Давид Яблонски. Намериха го в лицето на бразилеца Бресан, за който вчера медиите в родината му писаха, че по-скоро ще откаже офертата на “сините”.

7DniFutbol.bg разбра, че Бресан е получил второ официално предложение от “Герена” с подобрени условия. 24-годишният играч на Гремио все още го обмисля и преценява възможностите пред себе си. Ситуацията за него е изключително специфична, защото треньорът го харесва, но феновете са настроени срещу него, а в Бразилия това явно влияе при избора на титулярите. Бресан е последен в списъка от малката бройка от общо петима бранители в състава на Гремио. Той все пак снощи игра за отбора при победата 1:0 за купата на Бразилия срещу Крузейро, появи се като резерва в края след контузията на един от основните играчи в тима.

Контрактът на Бресан с Гремио е до края на годината и към момента двете страни не са започнали преговори за подновяването му. По наша информация защитникът се разписва всеки месец срещу заплата от 50 хиляди реала, което се равнява на около 15 хиляди евро. Припомняме, че това е заплатата, която от “Герена” поискаха Сърджан Лукин да намали, за да остане в клуба. Румънецът отказа и си тръгна от Левски, а от там започнаха и проблемите в центъра на отбраната.

За да вземат Бресан, “сините” със сигурност ще трябва да извадят заплата от порядъка на сегашната му. Това не би трябвало да се окаже проблем, след като на “Герена” вече взеха скъпоструващите Жорди Гомез и Габриел Обертан, а и заплатата на треньора Делио Роси също е доста сериозна.

 

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ