Мегаскандал! Фенът на ЦСКА арестуван от ГДБОП, не заради писаното срещу Бойко, а по сигнал на футболен бос

7 Dni Futbol16.08.201747600
фен
Фенът на ЦСКА Васил Коцев от София бе привикан от ГДБОП заради негов пост в социалната мрежа “Фейсбук”, който антимафиотите са приели като застрашаващ живота на премиера Бойко Борисов.
Това написа самият задържан Васил Коцев днес в мрежата. Публикацията, заради която е бил разпитван, е от април и гласи: “Борисов, времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи”.

 

Коцев е бил накаран под диктовка на полицаите да напише, първо, че не смята да убива премиерът. Впоследствие от ГДБОП размислили и го накарали да напише, че се разкайва за думите си.

 

“Да, признавам си, не харесвам управлението на г-н Борисов, тоест на министър-председателя. Не съм единственият! Но това е друга тема”, пише днес във Фейсбук Коцев. Той разказва и случилото се вчера.

 

“В 12:30 ч. бях излязъл от моя дом, за да помогна на майка ми и да ѝ пазарувам някои неща.” След което майка му се е обадила да го провери къде е, защото в дома ѝ имало “едни господа”, които имали въпроси към сина ѝ.

 

След като се прибрал, Коцев видял антимафиотите, който му се представили, че са от ГДБОП. Те му обяснили, че не е задържан, а го викат в качеството на свидетел. След като е поискал документ, въз основа на който искат да го разпитат, полицаите веднага попълнили призовка, разказва още Коцев.

 

В сградата на ГДБОП полицаите извадили листове и казали, че през април от личния профил на Коцев във Фейсбук е имало публикация – “Борисов, времето ти свършва, идва времето на народната любов с пушки и сопи”, което било заплаха към премиера.

 

Служителите на ГДБОП го питали защо е писал това срещу премиера. В отговор той им заявил, че България е свободна страна и всеки може да пише каквото иска във Фейсбук. Антимафиотите поискали това да бъде записано. Според тях с този пост той придовавал към бунт.

 

След един час бил пуснат. Въпреки че обещал пред полицаите да не разгласява информация за задържането си, по-късно той се свързал с негов приятел журналист, за да информира медиите.

 

По-късно тази вечер Коцев направи сензационно изявление пред “Нова телевизия”. Оказа се, че той е псувал редовно футболен бос, който е известен с желанието си да затрие ЦСКА. Затова и фенът смята, че е задържан нетолкова за написаното преди време към Борисов, колкото заради актуалните му атаки към въпросният футболен грандоман. Той самият се закани преди време да поиска съдействие от ГДБОП за атаки срещу него във Фейсбук.

 

Според “Нова телевизия” сигналът срещу Коцев не  от държавно учреждение!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ