Само в 7DniFutbol.bg

Играч на Левски си призна за куриозен гаф

7 Dni Futbol14.08.20175550
левски

Защитникът на Левски Давид Яблонски е играл срещу Дунав със скъсана обувка, а с нея успя и да вкара гол за успеха с 2:0. Бранителят, който е един от най-силните играчи на „сините“ и любимец на феновете, разказа цялата случка в страницата си във „Фейсбук“.

Ето какво написа Яблонски:
„Бих искал да споделя с вас това, което ми се случи вчера. Като футболист в работата си и като всеки, който играе футбол, имам нужда от наистина подходящи обувки. Но номерацията ми наистина е голяма и имам проблем с намирането на подходящи обувки както в Чехия, така и в България. Преди всеки мач се моля да ми издържат бутонките и вчера преди мача виждам, че върха на едната обувка просто е за отписване. След няколко часа е мачът, никой няма същия размер като моя, нямам и време да намеря нови, какво да правя?!

Единственото, което ми хрумна, е да залепя върха на обувката със секундно лепило, което си нося в случай на нужда. Момчетата в съблекалнята ми се смяха и казаха, че това просто няма да издържи. През целия мач се молех да не са познали, а накрая… Залепената обувка ми донесе щастие.

Сега, обаче бързо трябва да намеря нови обувки и се надявам, че късметът ми ще продължи и по-нататъка и не е само в скъсаната ми, залепена обувка, която след мача вече е в толкова лошо състояние, че едва ли би издържала и крачка. Благодаря на всички за подкрепата. Само Левски!“, написа чешкият бранител.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ