Само в 7DniFutbol.bg

Рекордна некадърност! Баталите в черно изкопаха гроба на сезона!

7 Dni Futbol14.08.201734290
1

След 5 кръга от сезона на всички им писна … пак! Няма кръг от началото на сезона, в който да няма скандал със съдиите, разправия или закана за жалба срещу реферите! И това е най-малкото, което родните чернодрешковци и техните началници заслужават. Това не е съдийство, изпълняване на нечия поръчка или навеждане – това е жива некадърност!

Погледнете само изминалия кръг. Лудогорец няма спор, че е с класи над Верея, но защо на Кешеру се позволява да прегази Валери Домовчийски и от 2 метра да убие интригата в мача?! Все едно през второто полувреме с малко по-сериозно напъване  нямаше да се случи същото?!

Да се върнем и на мача на Верея с Левски в Стара Загора. Отборът на Илиан Илиев поведе след явна засада, която нямаше кой да вдигне. Не става дума за половин крачка или метър, а за 2 метра разстояние между Елиаш и последният в синьо! Димитър Пиргов, който откровено има вина за гола, колкото и съдиите, се реваншира след това с напълно редовен гол. Бранителят не е от най-високите и сигурно се е изгубил от погледа на страничния съдия, който понеже не разбра откъде се е появил сам пред вратата, реши да му вдигне засада и да отмени чист гол на Левски!

Снощи на “сините” пак беше вдигната една измислена засада, но и една скандално беше пропусната. Трима нападатели зад защитата на Дунав, най-близкият на метър и половина зад бранителите, и няма кой да го вдигне тоя пуст байрак, бе!

В Стара Загора Николай Йорданов, който е отнесъл хиляди псувни, реши, че не може да изтърпи Цветомир Панов да му се разкрещи в лицето и го изгони директно. А дали щеше изобщо да покаже картон на Натанаел или Сисино при такава ситуация?!

Съдийството ни е абсолютна трагедия от началото на сезона. Марк Бата ще се покаже в паузата за националните отбори и ще каже, че “момчетата свирят под голямо напрежение, грешките им се преувеличават”. Ама друг път! Те дори получават прекалено голям толеранс и е време клубовете, началниците и Бата да се осъзнаят – българските рефери – батали* копаят дъното и заедно със себе си, зариват и футбола ни там! А за това жалбите не са решение.

*батал – негоден, развален

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ