Само в 7DniFutbol.bg

Заместникът на Косоко вече е ясен и е готов да подпише! Мениджърски проблеми бавят трансфера и още една сделка на “Коматево”

7 Dni Futbol13.08.20177480
белия

Мениджърът Иво Димов е ключова фигура в селекцията на Ботев (Пд). Това продължава да бъде така дори и в момента, тъй като точно той държи в ръцете си ключът към намирането на нов плеймейкър на Коматево. „Меридиан Мач“ съобщава, че ексцентричният бивш футболист е поставил ултиматум Ботев да му изпълни всичко дължимо по трансферите на карето звезди, което доведе на Коматево, за да може да достави в Пловдив нов футболист. Иво Димов има да взима пари за Жоао Пауло, който стана голмайстор през есента с Ботев и бе продаден на Лудогорец, Фернандо Виана, Фелипе Бризола и Алваро Юлиано.

И четирите трансфера са крайно успешни за „канарчетата“ и точно заради това Иво Димов с пълно право настоява за дължимите му суми.

В мига, в който той получи предвидените комисионни, ще даде на клуба координатите на гласеното ново попълнение от Бразилия. Въпросният футболист е на 24 години и е плеймейкър. Именно той е прословутият чакан като Месия заместник на продадения в ОАЕ Омар Косоко.

Очаква се „канарчетата“ да финализират сделката до няколко дни и най- късно в следващия кръг да могат да разчитат на новия си плеймейкър.

Идването на въпросния играч обаче ще създаде друг проблем на Ботев. Въпросният футболист е без европейски паспорт. В момента на Коматево вече има трима такива, което означава. че „канарчетата“ ще трябва на първо време да вадят един от останалите от групата, за да може новото попълнение да играе. В по-дългосрочен план никак не е изключено Ботев дори да продаде някой свой играч, за да разреши проблема.

На “Коматево” имат проблем и с друг агент – Генади Вучков. Той представлява Стивън Петков и е поискал доста голяма сума на ръка, за да подпише клиентът му с Ботев. От клуба са уверени, че ще се разберат с Вучков и нападателят скоро ще е техен играч.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *