Само в 7DniFutbol.bg

В Лудогорец ще им се изправят косите от едно от условията, които Херо постави на Домусчиев! Това никой не си е помислял, че ще стане!

7 Dni Futbol12.08.201720550
димитър димитров херо

Три условия е поставил Димитър Димитров-Херо, за да поеме “Лудогорец”. Разговори със специалиста са водени още преди месец, когато треньор беше Георги Дерменджиев и тимът се готвеше за мачовете си в Европа.

Още тогава първото условие на Херо е раздялата с бате Гошо да стане по възможно най-цивилизован начин.
Димитров не иска да бъде упрекван за това, че с интриги се е наместил в стола на човека, който превърна “Лудогорец” от селски отбор в тим от Шампионската лига. Точно затова Дерменджиев е бил посъветван от ръководството да подаде оставка, а не да се налага да бъде уволняван. Той ще бъде финансово компенсиран за това, категоричен е източникът на “България Днес”.

Второто условие на Димитров е да има пълна власт в отбора и последна дума по всеки въпрос, който касае спортно-техническата част. Херо е наясно, че ако веднъж изпусне контрола в съблекалнята, пътят води към неизбежен провал.

И последното, което е поискал специалистът от Бургас, е да бъдат купени още поне двама нови футболисти, които да освежат състава. В момента гръбнакът на отбора е съставен от бразилски играчи, които не са щастливи от новата ситуация. При Дерменджиев те имаха пълна свобода и се отплащаха със силни игри на терена. Дали това ще се промени – предстои да видим.

Очаква се старши треньорът на “Оборище” (Панагюрище) Георги Чиликов да влезе в екипа на Херо.
Помощник на Димитров ще бъде и досегашният му асистент в “Иртиш” (Павлодар) Петър Колев. Най-вероятно в клуба като треньор на вратарите ще се върне Любомир Шейтанов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *