Само в 7DniFutbol.bg

Великов ще затваря устите на враговете с бой по Левски, Делио не го плаши с нищо

7 Dni Futbol12.08.20171710
веселин великов

“Дунав” излиза за добър резултат срещу „Левски” и не се притеснява, че софийския тим бе поет наскоро от италианеца Делио Роси. Това заяви треньорът Веселин Великов.

В събота по обяд русенци пътуваха към София. Всички в състава са здрави, без трайно контузения вратар Мартин Луков, който все още не се е завърнал на терена след операция. В отбора няма никакви дрязги, няма напрежение след равенството 0:0 с „Етър”, заяви Великов. „Наистина, изпуснахме точки у дома, но имаме достатъчно време да си ги наваксаме по време на шампионата. Нещата си вървят нормално, тренираме и се готвим. Наистина, миналия сезон завършихме четвърти, сега пак ще гоним място в шестицата, но реалността е, че нямаме финансовите възможности на един „Лудогорец”, или ЦСКА. Във всеки мач играем за победа, но винаги се получава. Явно, имаме зложатели, но те ще замлъкнат, ако се завърнем с един добър резултат от мача с „Левски””, обясни Великов, цитиран от “24 часа”.

Според него, „Дунав” търси халф-плеймейкър, който да замести напусналия тима Самир Аясс, но добрите български футболисти искат повече пари, над възможностите на русенци. Затова вероятно ще се търси подходящ футболист от чужбина.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *