Белчев отрече за нов сензационен трансфер в ЦСКА и каза кое го е ядосало при третата поредна победа

7 Dni Futbol11.08.20178730
белчев

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви след победата с 1:0 над Септември, че е доволен от резултата, но не и от играта. “Червените” записаха трета поредна победа в елита и наставникът отрече, че на този етап се мисли за продължаване на селекцията. Той категорично заяви, че Симеон Славчев не е опция за трансфер, въпреки информациите, които се появиха в последните дни.

“Имаше подценяване на Септември, а нямаме право да го правим. Септември прие играта в собствената си половина и не успявахме да намерим пътя към вратата, не успяхме да използваме фланговите играчи и в центъра на терена се блъскахме като в стена. Всеки отбор решава как да се противопостави, ние сме длъжни да намерим противодействие. За съжаление днес не се получи.

Трябва да се промени това връщане на топките назад, трябва да има дълбочина и скорост на атаките. Не успяхме да си вкараме и малкото положения и да си решим мача рано. Ударихме три греди, Кулма пропусна… Имахме 5-6 положения, в които противника играе само пред собствената си врата, не много, но не и малко”, каза Белчев и за финал заяви, че слабостите от днешният мач трябва да бъдат изчистени още срещу Витоша в следващия кръг.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ