Само в 7DniFutbol.bg

Заги знае: Трябваше да бием, но има и такива мачове – махнахме Кирев, защото е нестабилен психически

7 Dni Futbol11.08.20172290
Славия - Берое, Златомир Загорчич

„Направихме всичко по силите си, за да стигнем до победата и трябваше да спечелим, но не се получи. Има и такива моменти.”

Това заяви Златомир Загорчич, след като воденият от него отбор на Славия записа равенство 1:1 при визитата си на лидера в класирането Черно море.

„Нуждаем се от време. Трябва да сме по-концентрирани и да влизаме по-здраво в единоборствата. Мисля, че ще се получи”, посочи наставникът на „белите” след срещата от петия кръг на Първа лига, играна на „Тича”.

„До техния гол бяхме по-добри и имахме повече ситуации. Ударихме греда и създадохме много ситуации. Докато аз съм треньор, Славия ще играе винаги за победа”, отсече сърбинът.

„Във футбола винаги има как да се подобряват нещата. Трябва да се работи здраво и всичко ще се получи.”

Защо Славия освободи Марио Кирев?

„Не мога да коментирам, такова бе решението на клуба. Пожелавам му да си намери бързо нов отбор, той е добро момче и качествен вратар. Психологически бе малко нестабилен в Славия и навярно това е причината да го освободим. Ще се върне сега едно момче, което играе под наем, за да имаме трима вратари.”

За трансфера на Дуде Ндонгала, който премина в Ботев Пловдив:

„Не знам защо Дунгала не продължи с нас, така е решил. Няма да търсим нови на всяка цена. Трябва ни качество, винаги се нуждаем от добър футболист и ако намерим – ще го вземем. Няма значение на какъв пост. Ако не, продължаваме с тези хора.”