Само в 7DniFutbol.bg

Леле! Ето какво бижу доведе Делио Роси на “Герена”! Грета вдига не само посещаемостта по трибуните (Снимки 16+)

7 Dni Futbol11.08.20177700

Целият тим на „Левски” е луднал по дъщерята на новия си треньор–Делио Роси. Новият ментор на тима има дъщеря красавица, която дори участва в „Мис Италия” през 2007 година.

Знойната Грета е на 32 години и е смятана за една от най-красивите жени на Апенините. Тя дори е участвала в престижния конкурс за най-красива италианка, а наскоро мина и под венчило.

Красавицата е любимка на италианските спортни фенове, а докато баща й тренираше местните отбори, тя неизменно бе на трибуните, за да го подкрепя. Роси има още две деца–33-годишен син Дарио, както и 19-годишна дъщеря Джулия, която обаче никога не се е появявала в публичното пространство.

По-голямата му дъщеря е луда фенка на футбола и не пропуска мач на баща си. Дори вече има запазено място на трибуните на стадион „Георги Аспарухов”.

Освен фенка на футбола, Грета е и специалист по маркетинг и реклама в университета в Милано. А магистърската й теза е на тема „Как да се повиши посещаемостта на футболните стадиони”.

Със сигурност „Левски” няма да играят пред празни стадиони, още повече, че феновете и футболистите горят от нетърпение да зърнат италианската красавица. Роси обаче зорко пази щерка си, още повече, че съвсем наскоро я омъжи.

И горко на всеки, който се опита да я съблазнява.

Самият Роси вече си спечели репутация на безскрупулен тип, след като преби футболиста си Адем Ляич по време на мач. Впоследствие, в италианските медии синът му даде интервю, в което сподели, че не е изяждал и един шамар от баща си, през живота си.